Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΤΕΡΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ HALLOWEEN - MONSTER HALLOWEEN BIRTHDAY INVITATIONS



Έτοιμες και οι προσκλήσεις για το πάρτι μας, κι όπως μπορείτε να διαπιστώσετε θα είναι ασορτί με τα τέρατα κυπελλάκια για τα "κεράσματα" των παιδιών.

Θυμάστε τα κυπελλάκια για το Halloween που σας έδειξα τις προάλλες?? Όχι?? Επιτρέψτε μου να σας τα θυμίσω..




Στο τέλος του μήνα θα κάνουμε τα γενέθλια του βλασταριού μου και επί τη ευκαιρία το πάρτι θα έχει θέμα το Halloween. Και κάθε Halloween Party που σέβεται τον εαυτό του περιλαμβάνει και σπάσιμο της πινιάτας από τα παιδιά. Η πινιάτα είναι ένα μεγάλο μαλακό κουτί που περιέχει άπειρα γλυκά (καραμέλες, σοκολάτες και άλλα συναφή) και τα παιδιά προσπαθούν ένα ένα να το σπάσουν με τη βοήθεια κάποιου μπαστουνιού, έχοντας κλειστά τα μάτια. Όταν η πινιάτα σπάσει τα γλυκά ξεχύνονται και τα παιδιά προσπαθούν να μαζέψουν όσα περισσότερα μπορούν. Μην μου πείτε ότι το παιδί σας δε θα ενθουσιαζόταν με μια τέτοια γλυκο-κατάσταση?! Οι δικοί μας πάντως μικροί καλεσμένοι νομίζω θα πετάξουν τη σκούφια τους!


Anyway, για τη συλλογή των γλυκών που θα πέσουν από την πινιάτα  έφτιαξα κυπελλάκια με θέμα φυσικά διάσημους χαρακτήρες του Hallοween δηλαδή τον Φρανκενστάιν, τον Δράκουλα και ένα μονόφθαλμο τέρας (βλ. παραπάνω τη φωτό). 

Θα προσπαθήσουμε με τον άντρα μου να φτιάξουμε μόνοι μας πινιάτα, θέλουμε να κάνουμε μια τεράστια κολοκύθα Jack O' Lantern...Κατά πόσο θα τα καταφέρουμε δεν ξέρω, θα δείξει.. 


Πάμε να δούμε τα υλικά...

Υλικα:

Χαρτόνια σκληρά σε διάφορα χρώματα
ψαλίδι
κόλλα
μολύβι
χάρακας

Με το χάρακα χωρίζουμε το κάθε χαρτόνι στα δύο και το κόβουμε με το ψαλίδι (με ένα χαρτόνι δηλαδή βγάζουμε δυο προσκλήσεις).
Παίρνουμε το ένα κομμάτι και το διπλώνουμε μια φορά από την απάνω μεριά και μια από την κάτω έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένας φάκελος.
Σχεδιάζουμε δυο μεγάλους κύκλους στο άσπρο χαρτί για τα μάτια (εγώ χρησιμοποίησα το καπάκι της κόλλας, αν έχετε διαβήτη ακόμα καλύτερα), και δυο μικρότερους κύκλους σε μαύρο χαρτί για τις κόρες του ματιού. Τα κόβουμε και τα κολλάμε στο επάνω μεγάλο μέρος του φακέλου.
Σχεδιάζουμε πάλι σε άσπρο χαρτί μικρά τριγωνάκια για τα δόντια. Τα κόβουμε και τα κολλάμε στο πίσω επάνω μέρος του φακέλου.
Σχεδιάζουμε και κόβουμε δυο μικρές λωρίδες διαφορετικού χρώματος για τα φρύδια. Τα κόβουμε και τα κολλάμε.
Εκτυπώνουμε το κείμενο που θέλουμε, το κόβουμε και το κολλάμε στο εσωτερικό του φακέλου.

ΕΤΟΙΜΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

share